Romanian English French German Italian

Istoric

Societatea comerciala SC COMSIG SRL a fost infiintata in anul 1992 fiind organizata ca o societate cu raspundere limitata, obiectul de activitate al firmei este vanzarea autoturismelor noi si second hand in leasing financiar, vanzarea si distribuirea de piese de schimb si accesorii auto, reparatii auto, transport auto. Sediul social al societatii se afla in zona comerciala a orasului Bistrita, unde se desfaroara cea mai mare parte a activitatii firmei, imobilul fiind proprietatea firmei: showroom-ul de vanzari auto, birourile, statie autoservice si vopsitorie auto, depozit materiale si piese auto.
In cei 23 de ani de activitate am reusit sa creem o afacere complexa prin care am urmarit sa  oferim clientului toate serviciile din domeniul auto . Puteti sa achizitionati de la noi orice automobil nou sau second - hand, va oferim servicii intretinere si de reparatii auto, piese de schimb, transport(tractare) auto, va facilitam asigurarea acestuia la cel mai bun pret de pe piata prin societatea noastra de borker de asigurare. De asemenea va oferim servicii de inchirieri auto, finantare , buy back  toate acestea prin intermediul grupului de firme COMSIG.

Divizia Transport Auto a inceput activitatea in anul 2006 acoperind initial doar cerintele interne ale Comsig Grup. Cresterea pietei auto si cererile tot mai numeroase din partea clientilor au determinat marirea flotei si largirea portofoliului de servicii de transport. In prezent avem un numar de 16 transportatoare auto si peste 30000 de comenzi efectuate cu succes 

Transport Comsig